Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jessy Kokosový dort - smetana, ovoce

10
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: KONiPRO s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594182060317
Data ze dne: 10. 10. 2017


bez lepku

Popis

Kokosový dort se smetanovou náplní a ovocem

Složení

  • jedlá sůl
  • - mletá vanilka - bourbon z madagaskaru
  • - kakaová hmota
  • - sušené plnotučné mléko
  • - kakaové máslo
  • - cukr
  • čokoláda
  • náplň - 70%
  • kokos - 7%
  • cukr
  • vejce
  • - přírodní aroma - mletá vanilka
  • - brusinky
  • - jahody
  • - cukr
  • - smetana - 58%

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • soja
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
1000 g
% DDD
Energie 300 kcal 3 002 kcal 14 %
1256 kJ 12560 kJ
Bílkoviny 5.3 g 53 g 8 %
Sacharidy 21.5 g 215 g 24 %
z toho cukry 17.9 g 179 g
Tuky 21.5 g 215 g 31 %
nasycené 13.3 g 133 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 1 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?