Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Cordon Bleu

Údaje o potravině

Hmotnost: 400 g
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Francie
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Bidvest Kralupy s. r. o.
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 12.9.2014
Čárový kód EAN: 8594007910636
Obaly: ostatní Ostatní , PE Polyethylén , PET Polyethylentereftalát
0



Popis

Hluboce zmrazený drůbeží polotovar se šunkou a sýrem - obalovaný, předsmažený.

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
400 g
% DDD
Energie neuvedeno neuvedeno 0 %
neuvedeno neuvedeno
Bílkoviny neuvedeno neuvedeno 0 %
Sacharidy neuvedeno neuvedeno 0 %
z toho cukry neuvedeno neuvedeno
Tuky neuvedeno neuvedeno 0 %
nasycené neuvedeno neuvedeno
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl neuvedeno neuvedeno

Složení

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • laktóza
  • soja


Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Francie 5
Éčka aditiva se skóre 3, E 250 hodnoceno jinak -5
Konkrétní požadavky na složení Nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů neznámé mn. 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje přírodní nebo přírodně identické 3
  Celkem: 5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Pro přidání komentáře musíte být přihlášen.

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

Neplýtvejme potravinami !

V Evropě skončí každý rok 90 milionů tun potravin na skládkách. Nejvíce se…

Potraviny na bezlepkovém trhu

Nabídka bezlepkových produktů je široká. Umíte si správně vybrat? Jaké…

Co nám minulý rok dal či vzal?

Malé ohlédnutí za rokem minulým…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?