Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Kostíci vanilka

2
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Danone a.s.
EAN: 8595002105300
Data ze dne: 16. 1. 2019



Popis

Jogurt vanilkový a extrudát (38%) v mléčné a tmavé čokoládě (60%)

Složení

  • - čokoláda - mléčná a tmavá
  • - med
  • - sacharóza
  • - kakaový prášek
  • - sůl
  • - krupice
  • - pšeničná mouka
  • cereální extrudát
  • - rostlinný tuk
  • jogurt
  • extrudát - v čokoládě 6,5%
  • jogurtové kultury
  • - vitamín D3
  • - koncentrát světlice
  • - aroma - vanilkové
  • - fruktóza
  • vanilková složka - 5%
  • cukr
  • mléko

Alergeny

  • arašídy
  • sezam
  • soja


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodávající 0
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
  Celkem: 2

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
107 g
% DDD
Energie 135 kcal 144 kcal 6 %
564 kJ 603.48 kJ
Bílkoviny 4.8 g 5.136 g 7 %
Sacharidy 17.8 g 19.046 g 20 %
z toho cukry 16.2 g 17.334 g
Tuky 4.8 g 5.136 g 7 %
nasycené 3 g 3.21 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 0.2 g 0.214 g
Sůl 0.81 g 0.8667 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
vápník 173 mg 800 mg
vitamín D3 0.75 μg μg

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Test tavených sýrů 2024

V roce 2023 uplynulo sto let od chvíle, kdy se u nás, přesněji řečeno ve…

Bezlepkové potraviny

Pro někoho je bezlepková strava jedinou možností, jak předcházet zdravotním…

Jsou takřka nezničitelné a škodí zdraví

Jde o syntetické látky známé jako perfluorované a polyfluorované alkylové…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?