Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Párky Šmakoun

13
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Maso West s.r.o.
Dodavatel: Proteiner trading s.r.o. Praha
EAN: 8594031510925
Data ze dne: 29. 3. 2017



Popis

Masný výrobek s vysokým podílem bílkovin (obohaceno vaj.bílkem) a sníženým obsahem tuku

Složení

  • šmakoun - 32%
  • - vaječný bílek
  • - pitná voda
  • - aroma
  • vepřové maso - 32%
  • hovězí maso - 21%
  • voda
  • jedlá sůl jodidovaná
  • směs přírodního koření
  • maltodextrin
  • hemoglobin

Alergeny

  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3, dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení obsah masa a bílku 85 % 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení je 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 13

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
180 g
% DDD
Energie 145 kcal 262 kcal 7 %
608 kJ 1094.4 kJ
Bílkoviny 15 g 27 g 23 %
Sacharidy 1 g 1.8 g 1 %
z toho cukry 0 g 0 g
Tuky 11 g 19.8 g 16 %
nasycené 1 g 1.8 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1 g 1.8 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • S vysokým obsahem bílkovin
  • Se sníženým obsahem (název živiny)

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?