Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Tradiční pomazánkové šunka, osmažená cibulka

-5
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Jaroměřická mlékárna, a.s.,
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594000784531
Data ze dne: 10. 7. 2018



Popis

Mléčná pomazánka 31%

Složení

  • mlékařská kultura
  • aroma
  • modifikovaný bramborový škrob
  • sušená syrovátka
  • jedlá sůl
  • - slunečnicový olej
  • - cibule - 90%
  • cibule - osmažená, 1,5%
  • mléko sušené
  • smetana
  • - bramborový škrob
  • - jedlá sůl
  • - pitná voda
  • - vepřová plec
  • šunka - 4%

Alergeny

  • laktóza
  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká republika 6
Éčka dusitany v uzenině hodnoceny jinak, aditiva skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení škrob v mléčné složce -3
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk - neuvedeno - 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu je -2
  Celkem: -5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 319 kcal 637 kcal 15 %
1333 kJ 2666 kJ
Bílkoviny 3.8 g 7.6 g 6 %
Sacharidy 6.1 g 12.2 g 7 %
z toho cukry 5.3 g 10.6 g
Tuky 31 g 62 g 44 %
nasycené 19 g 38 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.1 g 2.2 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Test tavených sýrů 2024

V roce 2023 uplynulo sto let od chvíle, kdy se u nás, přesněji řečeno ve…

Bezlepkové potraviny

Pro někoho je bezlepková strava jedinou možností, jak předcházet zdravotním…

Jsou takřka nezničitelné a škodí zdraví

Jde o syntetické látky známé jako perfluorované a polyfluorované alkylové…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?