Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jáhly s opraženými slunečnicovými semínky
Autor: neznámý
Datum přidání 29.12.2010
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
15 min
Doba vaření: 25 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 250 g jáhel
  • 1/2 hrníčku ovesných vloček
  • 1/2 hrníčku slunečnicových semínek
  • 2 mrkve
  • 1 celer
  • 1 lžička másla
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 16,97 g 49,92 g 19,49 g 1 864,98 kJ (445 kcal)
celkově 67,89 g 199,66 g 77,98 g 7 459,90 kJ (1782 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Jáhly uvaříme podle návodu na obalu. Slunečnicová semínka opražíme na pánvi a dáme stranou. Očištěnou a nastrouhanou zeleninu s ovesnými vločkami zlehka orestujeme na másle, vmícháme uvařené jáhly a opražená slunečnicová semínka. Podle chuti osolíme a můžeme podávat.  


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Sunriska | 7.07.2015 - 13:30
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Moc dobré! Budu dělat častěji..:)

Milada | 29.12.2010 - 16:57
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Ráda experimentuji, zkusila jsem dnes jáhly se slunečnicí. Nakonec jsem ještě posypala zelenou petrželkou. Dopadlo to dobře a chutnalo taky.

Monika | 29.12.2010 - 16:57
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Další zajímavé recepty