Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rybí filet s omáčkou ze sojové smetany a koprem
Autor: neznámý
Datum přidání 22.06.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 35 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 400g filet
  • 1 kg brambor
  • 400ml vody
  • 40g sušené sojové smetany
  • 1 lžička rýžové mouky
  • 1 svazek kopru
  • 1 lžička kmínu
  • 1 lžíce másla
  • sůl podle chuti

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 48,94 g 89,72 g 9,53 g 2 923,93 kJ (698 kcal)
celkově 97,88 g 179,45 g 19,05 g 5 847,86 kJ (1397 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Očištěné brambory pokrájíme na kousky a uvaříme do měkka s kmínem. Na másle osmahneme mírně osolený filet po obou stranách. Kopr nasekáme na jemno. Sojovou smetanu důkladně rozmícháme ve vodě společně s rýžovou moukou a povaříme do zhoustnutí. Na závěr do omáčky vmícháme kopr a podle chuti osolíme. Osmahnutý filety na talíři polijeme hotovou omáčkou s koprem a podáváme s bramborem. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Další zajímavé recepty