Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rýže basmati parboiled

Údaje o potravině

Hmotnost: 400 g
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: LA Food s. r. o.
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 30.8.2017
Čárový kód EAN: 8595237401208
Obaly: C Papír a lepenka/plas
356 Čteme etikety za vás



Popis

Rýže basmati parboiled 4x100g

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 356 kcal 356 kcal 17 %
1490 kJ 1490 kJ
Bílkoviny 9.6 g 9.6 g 15 %
Sacharidy 77.8 g 77.8 g 86 %
z toho cukry 0.2 g 0.2 g
Tuky 3 g 3 g 4 %
nasycené 0.3 g 0.3 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0 g 0 g

Složení

  • rýže setá

Alergeny

nejsou uvedeny



Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Indie/Pákistán 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma nenín 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 25

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Pro přidání komentáře musíte být přihlášen.

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

Slovenská slanina v řetězcích Tesco a Globus obsahuje závadné bakterie!

Do českých obchodů se dostala zásilka 230 kilogramů chlazené slaniny od…

Uvařte si vlastní pivo!

Máte rádi pivo a chtěli byste si ho umět vyrobit sami? Není nic snazšího.…

5 jednoduchých návodů, jak poznat opravdu kvalitní med

Lipový, lesní, akátový a další druhy medu si dáváme do čaje, na chleba, do…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?