Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Kmotrova klobása classic

19
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Kmotr - Masna Kroměříž a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594007487572
Data ze dne: 29. 6. 2020


bez lepku

Popis

Kmotrova klobása classic krájená. Masný výrobek, trvanlivý - fermentovaný. Na 100 g výrobku bylo použito 137 g masa.

Složení

  • vepřové maso - 137g masa na 100g výrobku
  • vepřové sádlo
  • jedlá sůl
  • vepřové kůže
  • dextróza
  • extrakt z červeného vína
  • extrakt z červené řepy
  • extrakty koření
  • startovací kultura mikroorganismů

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 2 dusitany hodnoceny jinak 0
Konkrétní požadavky na složení 137g masa na 100g výrobku 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 19

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
75 g
% DDD
Energie 511 kcal 383 kcal 25 %
2136 kJ 1602 kJ
Bílkoviny 20 g 15 g 31 %
Sacharidy 1.2 g 0.9 g 1 %
z toho cukry 0.6 g 0.45 g
Tuky 48 g 36 g 69 %
nasycené 16 g 12 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3 g 2.25 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?