Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bramborový nákyp
Autor: neznámý
Datum přidání 25.06.2010
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 90 min
Počet porcí: 5 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 2 kg brambor
  • 120 g sýra
  • 3 lžičky majoránky
  • 1 lžička másla
  • pohanková strouhanka
  • himalájská sůl podle chuti

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 17,18 g 76,78 g 8,09 g 2 073,00 kJ (495 kcal)
celkově 85,89 g 383,88 g 40,45 g 10 365,00 kJ (2476 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Brambory i se slupkou omyjeme a uvaříme. Zapékací misku vymažeme máslem a vysypeme pohankovou strouhankou. Oloupané brambory rozdělíme na tři stejné díly. Brambory strouháme rovnou do zapékací misky. Nejprve jednu skupinu brambor, pak posypeme majoránkou, osolíme a zase nastrouháme další díl brambor. Postup ještě jednou zopakujeme. Na závěr poklademe plátky sýra a pečeme dozlatova.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Lucka | 25.06.2010 - 08:35
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Tak tohle byla mňamina! Sýru se mi zdálo pomálu, tak jsem přidala víc a výsledek byl famózní! I když plísňové sýry nemusím moc často, tady se chutě perfektně rozvinuly. Určitě zopakuji:)

Nejnovější články

Přijďte na BODYFEST!

Své zdraví máte ve svých rukou, víc než si myslíte!

Recept od... Penny potřetí ...

Máme tady další recept od našich podporovatelů - tentokrát křehká krůtí prsa.

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…

Další zajímavé recepty