Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bujón bazalkový

13
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: neuvedeno
Data ze dne: 29.9.2014


bez lepku

Popis

Dehydratovaný výrobek

Složení

  • jedlá mořská sůl
  • palmový olej - *
  • miso - *
  • - sója - *
  • - rýže - *
  • - voda
  • - sůl
  • - koji
  • sušená zelenina - *, v různém poměru, 9%
  • - bazalka - *, 3%
  • - cibule - *
  • - celer - *
  • - mrkev - *
  • - petržel - *
  • rýžová mouka - *
  • kukuřičný škrob - *
  • kvasnicový extrakt
  • koření - *
  • * z ekologického zemědělství

Alergeny

  • celer
  • soja


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga BIO zebra,EU BIO 2
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) není uvedena 0
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení - neuvedeno - 0
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje skryté glutamáty -5
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk je -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 13

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
66 g
% DDD
Energie 5 kcal 3 kcal 0 %
21 kJ 13.86 kJ
Bílkoviny 0.11 g 0.0726 g 0 %
Sacharidy 0.37 g 0.2442 g 0 %
z toho cukry 0.07 g 0.0462 g
Tuky 0.37 g 0.2442 g 1 %
nasycené 0.22 g 0.1452 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl neuvedeno neuvedeno

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Rádio Wave - Houpačky

Houpačky jsou magazín pro aktivní rodiče, Přijali jsme pozvání a povídali si o…

Pro českého zákazníka kvalitu za férovou cenu!

Poměrně odvážné rozhodnutí ministra zemědělství Miroslava Tomana, že chce aby…

Boloňské omáčky

Víte co patří do BOLOŇSKÉ omáčky? A co ty kupované? Co si myslíte, že obsahují?
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?