Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Chléb Krajánek (pekárna Hrušová)

16
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Česká republika
Výrobce: NOPEK, a. s.
Dodavatel: neuvedeno
Data ze dne: 1.2.2015



Popis

Chléb pšenično-žitný

Složení

  • pšeničná mouka
  • pekařské droždí
  • voda
  • žitná mouka
  • kvas
  • - žitná mouka
  • - voda
  • - kvasový základ
  • jedlá sůl s jódem
  • bramborová kaše sušená
  • - brambory
  • zlepšující přípravek
  • - pšeničný lepek
  • - pšeničná mouka - bobtnavá
  • - kukuřičná mouka - bobtnavá
  • - bramborová kaše
  • - pšeničná mouka sladová
  • sušené podmáslí
  • kmín

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • sezam
  • soja


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) - neuvedeno - 6
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
  Celkem: 16

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
1000 g
% DDD
Energie neuvedeno neuvedeno 0 %
neuvedeno neuvedeno
Bílkoviny neuvedeno neuvedeno 0 %
Sacharidy neuvedeno neuvedeno 0 %
z toho cukry neuvedeno neuvedeno
Tuky neuvedeno neuvedeno 0 %
nasycené neuvedeno neuvedeno
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl neuvedeno neuvedeno

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Radioporadna o čokoládě a sušených plodech

5.12. byla ředitelka projektu Hana Střítecká opět pozvána do Radioporadny…

Recepty od ...

Už máte všechno napečeno? pokud ne máme pro Vás inspiraci.

EFSA vyzývá k poskytnutí dat o používání chia semínek v tepelně ošetřených potravinách

Evropský úřad pro bezpečnost potravin vyzývá vlády, výrobce potravin,…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?