Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bolognese

26 Čteme etikety za vás
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Alnatura
Dodavatel: DMK GmbH
Data ze dne: 29.12.2014



Popis

Alnatura boloňská omáčka s hovězím a vepřovým masem.

Složení

  • rajčata - *, 34%
  • rajský protlak - *, 17%, dvakrát zahuštěný
  • hovězí maso - *, 14%
  • voda
  • vepřové maso - *, 6%
  • třtinový cukr - *
  • mrkev - *, 3%
  • cuketa - *, 3%
  • cibule - *, 2,3%
  • celer - *
  • olivový olej extra panenský - *
  • mořská sůl
  • česnek - *
  • bazalka - *
  • oregáno - *
  • koncentrát citrónové šťávy - *
  • * z ekologického zemědělství

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • soja
  • mléko, mléčné složky
  • celer


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga EU BIO 1
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Itálie 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
  Celkem: 26

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 ml 1 porce
330 ml
% DDD
Energie 85 kcal 281 kcal 4 %
356 kJ 1174.8 kJ
Bílkoviny 5.8 g 19.14 g 9 %
Sacharidy 9.2 g 30.36 g 10 %
z toho cukry 8 g 26.4 g
Tuky 2.5 g 8.25 g 4 %
nasycené 0.3 g 0.99 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 1.1 g 3.63 g
Sůl neuvedeno neuvedeno

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

S Černými ovcemi jsme ochutnali paštiky...

Spolu s týmem Černých ovcí jsme ochutnali 8 játrových paštik. jak chutnaly? tak…

Veselé, chutné a zdravé Vánoce!

Chcete si letos užít Vánoce, ale zároveň se cítit lehce a dobře? Podívejte se…

Jak poznat jedlé kaštany od koňských?

Vánoce jsou plné různých vůní a chutí. K oblíbené dobrotě se v domácnostech i…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?