Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jáhly s rajčaty a opečenou cibulkou
Autor: neznámý
Datum přidání 18.07.2010
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 40 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 400 g jáhel
  • 50 g strouhaného sýra
  • 1 ks cibule
  • 2 lžíce špaldové mouky
  • 1 lžička másla
  • 4 ks rajčat
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 9,22 g 37,68 g 6,14 g 934,85 kJ (223 kcal)
celkově 36,86 g 150,71 g 24,54 g 3 739,40 kJ (893 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Jáhly promícháme se solí a uvaříme podle návodu uvedeném na obalu. Mezitím na pánvi rozpustíme máslo na, kterém necháme cibulku zesklovatět, poté poprášíme moukou a smažíme dozlatova. Omytá rajčata omyjeme, pokrájíme na kousky a společně s jáhlami přidáme do pánve. Zamícháme a ještě chvíli povaříme. Podáváme sypané sýrem. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…

Kečup z rajčat? Realita nebo fikce?

Některé kečupy viděly rajčata jen z rychlíku, zato různými zahušťovadly se jen…

Burgery – fenomén letošní grilovací sezon

Léto je jako stvořené k piknikům a také letním grilovačkám. Kromě různých…

Další zajímavé recepty