Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Mašle (tvarohová náplň)

21 Čteme etikety za vás
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Česká republika
Výrobce: Pekařství bartovice - Šárka Lipinová
Dodavatel: neuvedeno
Data ze dne: 6.2.2015



Popis

Jemné pečivo pšeničné

Složení

  • pšeničná mouka
  • pekařské droždí
  • náplň - tvaroh, min. 35%
  • - tvaroh
  • - strouhanka
  • - pšeničná mouka - součást strouhanky
  • - rostlinný tuk - součást strouhanky
  • - vejce - součást strouhanky
  • - cukr - součást strouhanky
  • - sůl - součást strouhanky
  • - cukr
  • voda
  • cukr
  • rostlinný tuk
  • vejce
  • sůl
  • pekařské droždí

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • mléko, mléčné složky
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká republika 6
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
  Celkem: 21

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
85 g
% DDD
Energie neuvedeno neuvedeno 0 %
neuvedeno neuvedeno
Bílkoviny neuvedeno neuvedeno 0 %
Sacharidy neuvedeno neuvedeno 0 %
z toho cukry neuvedeno neuvedeno
Tuky neuvedeno neuvedeno 0 %
nasycené neuvedeno neuvedeno
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl neuvedeno neuvedeno

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Pojďte se vzdělávat

Podívejte se na pozvánku na seminář ke světovému dni výživy: Ve zdravém těle…

Aktualizace výživových hodnot pro 34 živin

Po deseti letech práce Evropský úřad pro bezpečnost potravin (EFSA) zveřejnil…

Co je a není maso

Záznam z povídání o "náhražkách" masa v Českém rozhlase Hradec Králové.
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?