Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jogurt Jahoda s cereáliemi

3
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Mlékárna Stříbro s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
Data ze dne: 8.9.2014



Popis

Jogurt s příchutí jahod s obilovinami.

Složení

  • mléko
  • ochucovací složka - jahoda s obilovinami 18%
  • - jahody - 30%
  • - cukr
  • - glukozo-fruktozový sirup
  • - cereálie - 15%
  • - oves - součást cereálií
  • - ječmen - součást cereálií
  • - žito - součást cereálií
  • - pšenice - součást cereálií
  • - modifikovaný kukuřičný škrob
  • - koncentrát z karotky
  • - aroma
  • oligofruktóza
  • mléčná bílkovina
  • jogurtová kultura

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) - neuvedeno - 6
Éčka aditiva se skóre 2, modifikovaný škrob 0
Konkrétní požadavky na složení podíl ovoc. složky nad 15% 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
  Celkem: 3

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 102 kcal 205 kcal 5 %
428 kJ 856 kJ
Bílkoviny 3.8 g 7.6 g 6 %
Sacharidy 15 g 30 g 17 %
z toho cukry 14 g 28 g
Tuky 2.6 g 5.2 g 4 %
nasycené 1.7 g 3.4 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 1.5 g 3 g
Sůl neuvedeno neuvedeno

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Je pivo na trhu čerstvé?

Jsme národem pivařů. Zda je (ne)malá výtočnost, dobře propláchnuté trubky atd.…

Pojďte se vzdělávat na seminář ...

ČESKÝ SPOLEK PRO PÉČI O ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ, STÁTNÍ ZDRAVOTNÍ ÚSTAV a Potraviny…

1/3 olivových olejů neprošla kontrolou

Kontroly Potravinářské inspekce ukázaly klamání spotřebitelů u třetiny…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?