Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Moravská klobása

Údaje o potravině

Hmotnost: 320 g
Země výroby: Česká republika
Země původu: Česká republika
Výrobce: Kostelecké uzeniny a.s.
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: Řezníkův talíř
Data ze dne: 14.9.2014
Čárový kód EAN: 8594015710549
Obaly: ostatní Ostatní
0 Čteme etikety za vás



Popis

Masný výrobek tepelně opracovaný

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
320 g
% DDD
Energie neuvedeno neuvedeno 0 %
neuvedeno neuvedeno
Bílkoviny neuvedeno neuvedeno 0 %
Sacharidy neuvedeno neuvedeno 0 %
z toho cukry neuvedeno neuvedeno
Tuky neuvedeno neuvedeno 0 %
nasycené neuvedeno neuvedeno
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl neuvedeno neuvedeno

Složení

Alergeny

  • soja
  • mléko, mléčné složky
  • hořčičné semínko
  • celer


Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) - neuvedeno - 6
Éčka aditiva se skóre 3, dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení podíl masa 94% 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů neznámé mn. 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
  Celkem: 23

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

anonymní uživatel | 31.12.2018 - 19:33
Chuť:
Cena:
Dostupnost:

Fuj hnus fialovej

Nejnovější články

Radioporadna Český rozhlas Hradec Králové

Tentokrát o marmeládě, džemu a skladování potravin.

10 pravidel WHO

Základní pravidla pro uchování nezávadnosti potravin.

Aplikace FÉR potravina v novém

Do konce tohoto týdne pro oba systémy (Android i iOS) bude k dispozici…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?