Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Hovězí maso mleté Bio

Údaje o potravině

Hmotnost: 570 g
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Česká republika
Výrobce: ecoproduct s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 26.7.2014
Čárový kód EAN: 28002625700
Obaly: PP Polypropylén
162 Čteme etikety za vás



Popis

Plemeno: ANGUS Výsekové maso vakuově balené.

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 162 kcal 162 kcal 8 %
677 kJ 677 kJ
Bílkoviny 23 g 23 g 35 %
Sacharidy neuvedeno neuvedeno 0 %
z toho cukry neuvedeno neuvedeno
Tuky 7 g 7 g 10 %
nasycené neuvedeno neuvedeno
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl neuvedeno neuvedeno

Složení

  • hovězí maso - * mleté
  • * z ekologického zemědělství

Alergeny

nejsou uvedeny



Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga BIO zebra,EU BIO 1
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení čisté maso-nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
  Celkem: 27

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…

Kečup z rajčat? Realita nebo fikce?

Některé kečupy viděly rajčata jen z rychlíku, zato různými zahušťovadly se jen…

Burgery – fenomén letošní grilovací sezon

Léto je jako stvořené k piknikům a také letním grilovačkám. Kromě různých…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?