Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Müsli s medem

15
Země výroby: Slovensko
Země původu: Česká republika
Výrobce: OLIV Drevárská 23,902 01 PEZINOK
Dodavatel: neuvedeno
Data ze dne: 21.12.2014



Popis

Zapékané müsli s medem

Složení

  • ovesné vločky - 42,3%
  • řepný cukr
  • rostlinný olej
  • extrudovaná kukuřičná mouka
  • pšeničná mouka
  • rozinky - 3,8%
  • sladový výtažek
  • pšeničný škrob
  • ztužený rostlinný tuk
  • cornflakes - 1,3%
  • kukuřičná krupice
  • - cukr
  • - kukuřičná mouka
  • - sůl
  • - ječný sladový výtažek
  • med - 1,1%
  • syrovátkové bílkoviny
  • skořice - 0,4%
  • jedlá sůl

Alergeny

  • oxid siřičitý a siřičitany
  • sezam
  • suché skořápkové plody
  • arašídy
  • obiloviny obsahující lepek
  • soja
  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
  Celkem: 15

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
50 g
% DDD
Energie 460 kcal 230 kcal 22 %
1924 kJ 962 kJ
Bílkoviny 10.6 g 5.3 g 16 %
Sacharidy 71.5 g 35.75 g 79 %
z toho cukry 27.4 g 13.7 g
Tuky 14.3 g 7.15 g 20 %
nasycené 1.9 g 0.95 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 5 g 2.5 g
Sůl neuvedeno neuvedeno

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Vegetariánské pokrmy

V Černých ovcích jsme se podívali na složení, chuť a vůni vegetariánských…

Potravinové filtry na Rohlíku

Nákup na Rohlíku si nyní můžete přizpůsobit vlastním preferencím.

Zakysané mléčné výrobky

Divák A DOST! zaslal podnět s tím, že mlékárny ředí podmáslí obyčejným mlékem.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?