Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Slatina Bryndza

Údaje o potravině

Hmotnost: 125 g
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Bryndziareň a syráreň, s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 31.10.2014
Čárový kód EAN: 8588000669233
Obaly: PAP Papír , ALU Hliník
291 Čteme etikety za vás



Popis

Plnotučná bryndza

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
125 g
% DDD
Energie 291 kcal 364 kcal 14 %
1219 kJ 1523.75 kJ
Bílkoviny 18.79 g 23.4875 g 29 %
Sacharidy 2.32 g 2.9 g 3 %
z toho cukry 0.1 g 0.125 g
Tuky 23.25 g 29.0625 g 33 %
nasycené 14.06 g 17.575 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl neuvedeno neuvedeno

Složení

  • ovčí sýr - skladovaný, min. 50% hmot.
  • kravský sýr - hrudkový
  • voda
  • jedlá sůl

Alergeny

nejsou uvedeny



Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Slovensko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
  Celkem: 25

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

anonymní uživatel | 1.11.2018 - 08:28
Chuť:
Cena:
Dostupnost:

Nejnovější články

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…

Kečup z rajčat? Realita nebo fikce?

Některé kečupy viděly rajčata jen z rychlíku, zato různými zahušťovadly se jen…

Burgery – fenomén letošní grilovací sezon

Léto je jako stvořené k piknikům a také letním grilovačkám. Kromě různých…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?