Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Topping s čokoládovou příchutí

Údaje o potravině

Hmotnost: 200 g
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Carla spol. s r. o.
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 30.7.2013
Čárový kód EAN: 8595019692411
Obaly: HDPE Vysokohustotní (lineární) polyetylén , PAP Papír
305



Popis

Tekutá poleva s čokoládovou příchutí

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 305 kcal 609 kcal 15 %
1275 kJ 2550 kJ
Bílkoviny 3.1 g 6.2 g 5 %
Sacharidy 62 g 124 g 69 %
z toho cukry 46.3 g 92.6 g
Tuky 4 g 8 g 6 %
nasycené 1.7 g 3.4 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 2.4 g 4.8 g
Sůl neuvedeno neuvedeno

Složení

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • soja
  • vejce


Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) není uvedena 0
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnoceno 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje -5
  Celkem: -4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

Kdo by neměl používat preparáty na bolesti kloubů?

Nejsou to potraviny, ale užívají je mnozí z nás. Bohužel ale potravinové…

Nákazy bakterií Listeria monocytogenes spojené s konzumací ryb uzených za studena

Za studena uzení pstruzi a lososi vyrobení v Estonsku jsou zdrojem onemocnění…

„Bezpečné a kvalitní potraviny na obou stranách hranic“

Projekt ČR a Polska byl zakončen. Cílem projektu bylo navázání spolupráce a…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?