Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Tradiční pomazánkové s paprikou

19
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Choceňská mlékárna, s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
Data ze dne: 12.4.2015



Popis

Mléčná pomazánka 31% s paprikou

Složení

  • zakysaná smetana
  • mléko sušené
  • ochucovací složka - paprika, nejméně 1% hm.
  • - paprika - koření, 54% hm.
  • - kečup
  • - rajčatový protlak - součást kečupu
  • - cukr - součást kečupu
  • - kvasný ocet - součást kečupu
  • - směs koření - součást kečupu
  • sušená syrovátka
  • modifikovaný škrob
  • jedlá sůl - max. 1% hm.

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení škrob v mléčné složce -3
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 19

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
50 g
% DDD
Energie 328 kcal 164 kcal 16 %
1371 kJ 685.5 kJ
Bílkoviny 3 g 1.5 g 5 %
Sacharidy 5 g 2.5 g 6 %
z toho cukry 3 g 1.5 g
Tuky 33 g 16.5 g 47 %
nasycené 22 g 11 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl neuvedeno neuvedeno

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Rádio Wave - Houpačky

Houpačky jsou magazín pro aktivní rodiče, Přijali jsme pozvání a povídali si o…

Pro českého zákazníka kvalitu za férovou cenu!

Poměrně odvážné rozhodnutí ministra zemědělství Miroslava Tomana, že chce aby…

Boloňské omáčky

Víte co patří do BOLOŇSKÉ omáčky? A co ty kupované? Co si myslíte, že obsahují?
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?