Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pstruzi s bylinkama
Autor: Hanka pH
Datum přidání 12.03.2013
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 15 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: 70 Kč
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 2 pstruzi
  • 2 plátky másla
  • lžíce olivového oleje
  • sůl
  • čerstvé bylinky podle dostupnosti (petržel, dobromysl, rozmarýn, tymián, saturejka, estragon, bazalka, meduňka,...)
  • citrón

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Čerstvé vykuchané pstruhy omyjeme, osolíme a dovnitř dáme co nejvíce bylinek a máslo. Necháme alespoň hodinu uležet. Na pánvi rozpálíme olej a vložíme pstruhy. Po cca 7 minutách obrátíme a necháme dopéct. Na talíři pokapeme citrónem.

Příběh receptu

Pstruzi jsou pro nás lahůdkou, a tak obzvláště v létě, kdy jsou dostupné čerstvé bylinky, se často objevují na našem stole


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Radioporadna Český rozhlas Hradec Králové

Tentokrát o marmeládě, džemu a skladování potravin.

10 pravidel WHO

Základní pravidla pro uchování nezávadnosti potravin.

Aplikace FÉR potravina v novém

Do konce tohoto týdne pro oba systémy (Android i iOS) bude k dispozici…

Další zajímavé recepty