Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Šlehačka Boni

Údaje o potravině

Hmotnost: 250 ml
Země výroby: Belgie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: Boni
Data ze dne: 22.9.2014
Čárový kód EAN: 8585002502872
240



Popis

Šlehačka ve spreji s rostlinným olejem a tukem, bílá slazená

Nutriční hodnoty

100 ml 1 porce
10 ml
% DDD
Energie 240 kcal 24 kcal 12 %
1005 kJ 100.5 kJ
Bílkoviny 3 g 0.3 g 5 %
Sacharidy 11.7 g 1.17 g 13 %
z toho cukry 11 g 1.1 g
Tuky 20.3 g 2.03 g 29 %
nasycené 19 g 1.9 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 0.4 g 0.04 g
Sůl neuvedeno neuvedeno

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Belgie 5
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma je vanilin -5
  Celkem: 1

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

anonymní uživatel | 22.10.2018 - 01:21
Chuť:
Cena:
Dostupnost:

Šlehačka má nakyslou chuť. Tuto chuť jsem zažil poprvé. Můžu říct celkem s jistotou že šlehačka je v pořádku. Ale chuť je dost nezvyklá, oproti jiným šlehačkám ve spreji, které mají více mléčenou chuť a také sladší.

Nejnovější články

Přijďte na BODYFEST!

Své zdraví máte ve svých rukou, víc než si myslíte!

Recept od... Penny potřetí ...

Máme tady další recept od našich podporovatelů - tentokrát křehká krůtí prsa.

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?