Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Amarantové lupínky - mořská sůl

8
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: McLLOYD´s
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8588004638150
Data ze dne: 7. 4. 2017



Popis

Pečený amarantový snack

Složení

  • kukuřičná mouka
  • bramborový škrob
  • amarantová mouka - 17%
  • slunečnicový olej
  • bramborová mouka
  • jedlá mořská sůl - 4%
  • - sušený glukózový sirup
  • - mořská sůl
  • - aroma
  • sušená zelenina
  • - cibule
  • - česnek
  • sůl

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 8

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
65 g
% DDD
Energie 415 kcal 270 kcal 20 %
1736 kJ 1128.4 kJ
Bílkoviny 4 g 2.6 g 6 %
Sacharidy 78 g 50.7 g 87 %
z toho cukry 1 g 0.65 g
Tuky 10 g 6.5 g 14 %
nasycené 2 g 1.3 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 3 g 1.95 g
Sůl 2 g 1.3 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?