Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rychlá piškotová pochoutka s nádechem špaldové kávy
Autor: neznámý
Datum přidání 28.03.2012
Druh receptu Svačina, Zákusek
 
Doba přípravy
surovin:
12 min
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: 1 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 9 ks bezlepkových piškotů
  • 2 lžíce bílého jogurtu
  • 1 lžíce sirupu z agáve (nebo jiný např. javorový)
  • 2 lžičky špaldové kávy
  • 1 lžička třtinového cukru
  • 1 lžička kokosu
  • 1/2 lžičky karobového prášku

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 4,42 g 33,08 g 5,16 g 859,80 kJ (205 kcal)
celkově 4,42 g 33,08 g 5,16 g 859,80 kJ (205 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Na dno hrníčku nasypeme dvě lžičky špaldové kávy, zalijeme do půlky horkou vodou a promícháme. Do kávy namáčíme piškoty a vkládáme je na dno mističky. Je-li potřeba, piškoty pokapeme ještě kávou v mističce. Jogurt smícháme se třtinovým cukrem, kokosem a přelijeme piškoty. Do jemného (čajového sítka) vložíme karobový prášek a pocukrujeme s ním dezert. Posypeme vlašskými oříšky a pokapeme sirupem z agáve.   


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

besttgirl | 27.02.2015 - 20:14

Vypada jako fajn rychlovka :) Mozna bych zkusila misto spaldove kavy nejaky instantni cerealni napoj, treba Caro :) 

Dita | 28.03.2012 - 14:45
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Mňamka, tak tohodle bych mohla sníst kotel. Hlavně tyhle suroviny mám doma tak nějak pořád, tak když bude mlsná vím co ukuchtit.

Ereza | 28.03.2012 - 14:45
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Další zajímavé recepty