Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pojďte nám pomoct!

Publikováno: 04.09.2023     Autor: FÉR potravina

Rádi pro vás rozšiřujeme, opravujeme a udržujeme v chodu databázi námi ohodnocených potravin, která je odstupná jak na webu nebo jako aplikace. Naši činnost děláme rádi a pro Vás zdarma, ale abychom mohli fungovat a i nadále pomáhat - třeba zrovna Vám - v orientaci v kvalitě potravin, potřebujeme finanční prostředky na chod webu, aplikace a hlavně databáze hodnocených potravin.


Pokud Vám naše práce dává smysl a chtěli byste nás podpořit je několik cest:

1.Nakupujete na internetu – podívejte se zda Vámi vybraný obchod je v systému GIVT, případně si nainstalujte GIVTího pomocníka a on za vás už pohlídá, že žádný obchod zapojený v GIVT nepropásnete. Pak už jen při prvním použití nastavit FÉR potravinu jako projekt, který chcete podpořit a z každého Vašeho nákupu my dostaneme nějaká ty %. Nakupovat a přispívat je možné i přes telefon. Zatím je dostupná verze pro systém Android. Stáhnout si ji lze na tomto odkazu. Pokud nevíte jak na to, tak tady je video-návod.

2. Můžete nám poslat libovolnou částku na náš účet u FIO banky: 2101754740/2010, do zprávy pro příjemce napište DAR a poté nás kontaktujte na info@ferotravina.cz a my vám vystavíme potvrzení o příjmu daru.

3. Víte-li o nějaké firmě, nebo třeba přímo i ta vaše, která by nás chtěla podpořit opět uvítáme jakoukoli částku. Danou firmu v závislosti na částce / délce pravidelné podpory pak uvedeme na naší home page jako sponzora a dáme i prostor v naší rubrice NOVINKY se představit. Stačí nás kontaktovat na info@ferpotravina.cz.

4. Jste-li šikovní v tvorbě infografik, vtipných obrázků…a byli byste ochotni občas nějaký zdarma pro nás udělat, tak se určitě taky domluvíme.

 

Za cokoli z výše uvedeného předem moc děkujeme.

 

Za celý tým FÉR potraviny Hana Střítecká

Nejnovější články

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Jak ochránit drůbež proti ptačí chřipce?

Francie plánuje na podzim vakcinaci 60 milionů kachen proti ptačí chřipce. Chce…

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?