Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zvířecí škola

Publikováno: 03.03.2020     Autor: Slunew

Zvířecí škola -knížka pro děti od pěti let, v níž je na příkladech žáků-zvířátek ukázáno, že jinakost nemusí být nutně hendikepem a terčem posměchu, ale naopak vyjádřením jedinečnosti.


Vzhledem k tématu, který považujeme za důležitý jsme se rozhodli, alespoň formou šíření informací, podpořit projekt .Novotné. ta se chystá formou crowdfundingové kampaně vydat svou první knížku s názvem Zvířecí škola.

Knížku můžete podpořit i Vy přidáním se k facebookové stránce Zvířecí škola - knížka pro děti a sdílením některého z příspěvků, které se na stránku budu cca dvakrát týdně v březnu a dubnu objevovat.

 

Zvířecí škola - anotace

Víte, proč kočka vyniká v matematice a papouškovi nejde kotrmelec? Chcete zjistit, proč křeček krade svačiny a žížala skoro propadá z kreslení? V lavicích Zvířecí školy sedává mnoho dalších žáků, třeba nesmělá želva, rošťácký jezevčík nebo roztržitá slepička. Každý z nich v něčem pokulhává, v jiném zase vyniká a dohromady tvoří úžasně fungující partu. Ve Zvířecí škole najde sebe a své kamarády každý malý čtenář od 5 let. První kniha, která hravě a s vtipem předškoláky na školu připraví, školáky pro ni nadchne a všechny děti nenásilnou formou naučí toleranci a respektu k jakkoliv odlišným spolužákům. Po jejím přečtení se už žádné dítě nebude cítit “jiné”, ale jedinečné.

Nejnovější články

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?