Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rostlinné oleje – fakta známá i neznámá

Publikováno: 31.08.2017     Autor: FÉR potravina

Vysoká škola chemicko-technologická (VŠCHT) a Agrární komora ČR pořádají seminář nejen pro odborníky o rostlinných olejích.


Všichni, kdo se chcete dozvědět něco víc o rostlinných olejích používaných do potravin přijďte 7.9.2017 na VŠCHT v Praze Dejvicích.

VŠCHT ( Ústav analýzy potravin a výživy) a Agrární komora ČR pořádají  seminář  Rostlinné oleje pro zdravé potraviny – fakta známá i neznámá

Dozvíte se jak se rostlinné oleje a tuky vyrábí, jak se pozná jejich kvalita. Co se používá a kupuje v ČR v porovnáním se světem.

Pokud máte zmatek v tom, který olej pro obsah masných kyselin je ten zdravější, tak i v tom vám zde udělají jasno – nebo se o to alespoň pokusí :).

A jako bonus, kdo bude chtít a předem se zaregistruje, může si prohlédnout laboratoře VŠCHT, kde se potraviny podrobují různých zkouškám a testům, třeba i pro potřeby pořadu A DOST.

Takže kdy a kde?

7.9.2017, posluchárna BII, Vysoká škola chemicko-technologická, Technická 3, Praha – Dejvice

10.00 – 11.00 registrace

11.00 – 14.30 přednášky

14.45 – 16.00 prohlídka laboratoří

Vstup zdarma, ale je potřeba se předem přihlásit, přeci jenom posluchárna není nafukovací. Zároveň nezapomeňte napsat, zda máte zájem i o prohlídku laboratoří.

Elektronická registrace prostřednictvím e-mailu felcarek@akcr.cz (Ing. Jiří Felčárek, Agrární komora ČR).

 

Zdroj: VŠCHT



Diskuse k článku

Zatím nebyl přidán žádný komentář

Pro přidání komentáře musíte být přihlášen.

Nejnovější články

Proč Empower Supplements? Protože jsme víc než BIO

Empower Supplements za svými BIO produkty opravdu stojí! Nechává je testovat…

Pivo – zlatý poklad Čechů

V minulosti mohl pivo vařit jen ten, kdo vlastnil právo várečné, udělované…

Káva z pohledu legislativy

Lidé na celém světě běžně pijí kávu, ale svět kávy zůstává pro mnohé neznámý.
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?