Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rostlinné oleje – fakta známá i neznámá

Publikováno: 31.08.2017     Autor: FÉR potravina

Vysoká škola chemicko-technologická (VŠCHT) a Agrární komora ČR pořádají seminář nejen pro odborníky o rostlinných olejích.


Všichni, kdo se chcete dozvědět něco víc o rostlinných olejích používaných do potravin přijďte 7.9.2017 na VŠCHT v Praze Dejvicích.

VŠCHT ( Ústav analýzy potravin a výživy) a Agrární komora ČR pořádají  seminář  Rostlinné oleje pro zdravé potraviny – fakta známá i neznámá

Dozvíte se jak se rostlinné oleje a tuky vyrábí, jak se pozná jejich kvalita. Co se používá a kupuje v ČR v porovnáním se světem.

Pokud máte zmatek v tom, který olej pro obsah masných kyselin je ten zdravější, tak i v tom vám zde udělají jasno – nebo se o to alespoň pokusí :).

A jako bonus, kdo bude chtít a předem se zaregistruje, může si prohlédnout laboratoře VŠCHT, kde se potraviny podrobují různých zkouškám a testům, třeba i pro potřeby pořadu A DOST.

Takže kdy a kde?

7.9.2017, posluchárna BII, Vysoká škola chemicko-technologická, Technická 3, Praha – Dejvice

10.00 – 11.00 registrace

11.00 – 14.30 přednášky

14.45 – 16.00 prohlídka laboratoří

Vstup zdarma, ale je potřeba se předem přihlásit, přeci jenom posluchárna není nafukovací. Zároveň nezapomeňte napsat, zda máte zájem i o prohlídku laboratoří.

Elektronická registrace prostřednictvím e-mailu felcarek@akcr.cz (Ing. Jiří Felčárek, Agrární komora ČR).

 

Zdroj: VŠCHT

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?