Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bylinkové jáhly
Autor: neznámý
Datum přidání 31.05.2012
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: 5 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 350 g zpařených jáhel
  • 1/2 menší cibule
  • špetka oregana
  • čerstvá pažitka
  • 1 malý stroužek česneku
  • slunečnicový olej
  • sůl
  • špetka solčanky

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 3,04 g 18,24 g 2,73 g 450,17 kJ (108 kcal)
celkově 15,21 g 91,18 g 13,67 g 2 250,83 kJ (538 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Proprané a zpařené jáhly uvaříme doměkka v osolené vodě a ochutíme solčankou. Asi po 15 minutách stáhneme z ohně a necháme pod pokličkou dojít. Mezitím dáme na rozpálený olej osmahnout nakrájenou cibulku a přidáme česnek. Potom vmícháme uvařené jáhly, přidáme oregano a pažitku, dobře promícháme a osolíme. Ihned podáváme jako přílohu k čemukoliv.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Jak ochránit drůbež proti ptačí chřipce?

Francie plánuje na podzim vakcinaci 60 milionů kachen proti ptačí chřipce. Chce…

Další zajímavé recepty