Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Čerstvý sýr s pažitkou
Autor: Jana
Datum přidání 30.05.2013
Druh receptu Snídaně, Svačina, Večeře, Oběd
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: neuvedeno
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 l mléka (nepasterizované)
  • 30 ml jablečného octa
  • pažitka
  • sůl 

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
celkově 31,07 g 47,94 g 34,01 g 2 610,66 kJ (624 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Nejlepší je mléko přímo od kravičky, hlavně musí být plnotučné.Mléko dáme vařit a těsně před bodem varu pomalu přiléváme jablečný ocet, já přidala 30 ml, ale může se stát, že přidáte i trošku víc. Musí se začít oddělovat syrovátka a začnou se tvořit malé hrudky.Potom to přecedíme přes plátýnko a ochutíme solí a pažitkou a necháme tak hodinku vychladnout v ledničce.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Jak ochránit drůbež proti ptačí chřipce?

Francie plánuje na podzim vakcinaci 60 milionů kachen proti ptačí chřipce. Chce…

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…

Další zajímavé recepty