Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Čočkový houbový salát
Autor: Lucka
Datum přidání 01.04.2013
Druh receptu Oběd, Příloha, Svačina, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 300 g hnědé čočky (předem namočit)
  • rostlinný olej
  • celozrnná mouka dle potřeby
  • 1 malá cibule
  • sušené Jidášovo ucho (předem namočit)
  • ocet
  • sůl a pepř

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 20,10 g 47,60 g 3,51 g 1 300,09 kJ (311 kcal)
celkově 80,41 g 190,42 g 14,02 g 5 200,34 kJ (1242 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Čočku si namočíme předem stejně jako Jidášovo ucho. Poté čočku uvaříme doměkka, na pánvi si dozlatova orestujeme drobně pokrájenou cibulku, přidáme podle potřeby mouku a ocet, vmícháme pokrájené Jidášovo ucho, prohřejeme a dochutíme solí případně pepřem. Přimícháme k uvařené čočce a podáváme třeba s plátkem chleba.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Jak ochránit drůbež proti ptačí chřipce?

Francie plánuje na podzim vakcinaci 60 milionů kachen proti ptačí chřipce. Chce…

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Další zajímavé recepty