Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Dánský veganský salát
Autor: Raskenius
Datum přidání 16.03.2013
Druh receptu Příloha, Svačina, Večeře, Oběd
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: neuvedeno
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 400 g marinované tofu
  • 80 g chřest sterilovaný bez nálevu
  • 100 g tofu s řasou
  • 250 g soja-tatarská omáčka
  • agar agar
  • pažitka
  • pepř mletý
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
celkově 79,91 g 46,79 g 115,64 g 6 376,98 kJ (1523 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Obě tofu nakrájíme na plátky a poté na silnější nudličky. Okapaný chřest překrojíme příčně na špalíčky dlouhé asi 2 cm. Přidáme opranou a jemně nakrájenou pažitku a vše zalijeme soja-tatarkou promíchanou s chladlým tekutým agar agarem.Salát dochutíme mletým pepřem a solí.

Příběh receptu

Veganský salát jenž je složen z úhledně nakrájených surovin spojených zahoustlou soja-tatarskou omáčkou, která vhodně doplňuje chuť marinovaného tofu.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Další zajímavé recepty