Autor: | neznámý |
Datum přidání | 06.03.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 1,76 g | 10,75 g | 1,21 g | 273,31 kJ (65 kcal) |
celkově | 7,05 g | 43,02 g | 4,84 g | 1 093,23 kJ (261 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na másle začneme restovat cibulku, po chvíli přidáme na kostičky pokrájenou mrkev a petržel a společně osmahneme. Podlijeme horkou vodou, nasypeme na kostičky pokrájené brambory, koriandr, kmín a lehce osolíme. Vaříme do změknutí. Vodu zcedíme stranou do jiné nádoby. Uvařené kousky zeleniny rozmixujeme do hladkého krému ponorným mixérem, přilijeme zpět vodu a promícháme. Přivedeme k varu a můžeme podávat
Můžeme podávat například s opečeným chlebem, pokud nám nevadí lepek.
Přidat komentář