Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Omeleta s mrkvovou natí
Autor: neznámý
Datum přidání 07.10.2013
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 30 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

350 ml vody
100g cca špaldové mouky
70 g pohankové mouky
nať z bio mrkve
1 vejce
2 lžíce slunečnicového oleje za studena lisovaného
1/2 lžičky mořské soli s mořskou řasou
1/2 lžičky kurkumy
sluneč. olej na smažení

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 2,19 g 29,28 g 16,16 g 1 133,00 kJ (271 kcal)
celkově 4,38 g 58,56 g 32,32 g 2 266,00 kJ (541 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Palačinky jsou ideální variantou, jak během velice krátké doby můžete mít večeři na stole. Sladké, slané, s náplní i bez ní - variací je nespočet. Už jste ale zkoušeli palačinky s mrkvovou natí? Pokud právě mrkev sklízíte a nevíte, jak chutně a rychle využít nať, vrhněte se do tohoto receptu. Do misky nalijeme vodu, přisypeme obě mouky. Dále přidáme olej, vejce, kurkumu, nať z mrkve a sůl. Důkladně rozkvedláme. Lžičku slunečnicového oleje rozpálíme na pánvi. Těsto rozlijeme pomocí naběračky po celé ploše na pánvi. Opečeme z obou stran.

Tipy na vylepšení

Můžeme podávat například se zeleninou.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…

V Česku chybí kuřecí...

Na trhu chybí drůbeží maso. Není to nářek zpracovatelů masa, ale prostý popis…

Test anglické slaniny 2024

test uzenin provádí redakce dTestu poměrně pravidelně. tentokrát je to o…

Další zajímavé recepty