Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pangas alá dobromysl
Autor: Lucka
Datum přidání 01.09.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 20 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 2 plátky Pangase
  • dobromysl - neboli oregáno
  • máslo nebo řepkový olej (v Bio kvalitě)
  • čerstvé bylinky
  • lněný olej (v Bio kvalitě)
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Připravené plátky pangase si osolíme a dochutíme dobromyslí neboli naším oreganem, chvíli necháme odležet v marinádě, aby se spojily chutě, pozor já nikdy necitronuji, výsledek by byl "nakyslý" po citronu... potom si na pánvičce rozpálím kvalitní máslo a z obou stran rybu opeču, hotovou jí podáváme s čím máme rádi, my s brambory a těsně před servírováním posypeme čerstvými bylinkami a zakapeme dobrým lněným olejem, dodá tomu ten správný říz Dobrou chuť.

Tipy na vylepšení

Výbornou chuť měl i se sezamovým olejem.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Začne dětem ve školních jídelnách více chutnat?

V rámci pořadu Střepiny na TV Nova proběhla reportáž o nově připravovaných…

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

Další zajímavé recepty