Autor: | neznámý |
Datum přidání | 14.11.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
35 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Na másla zesklovatíme cibulku, přidáme na centimetrové kousky pokrájenou petržel a orestujeme. Ovesné vločky nasypeme do robotu s noži, zalijeme hrníčkem vody, umixujeme dohladka a dáme stranou. Jakmile je petržel poloměkká také i s cibulkou umixujeme dohladka. Vrátíme zpět do hrnce, zalijeme ovesnými vločkami a doředíme vodou podle požadované hustoty omáčky. Přivedeme k varu, mírně osolíme a osladíme cukrem. Kopr si nasekáme na drobno a z citrónu vymačkáme šťávu. Krátce povařenou omáčku stáhneme z ohně, vmícháme kopr a šťávu a necháme chvíli odstát.
Přidat komentář