Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rolády z pangase
Autor: lanvin
Datum přidání 10.09.2010
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 60 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: 100 Kč
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 2 filety Pangasia
  • 1 malá cuketa
  • 3 lžičky mandlových lupínků
  • sůl, pepř, máslo

Na omáčku:

  • 2 lžíce másla
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 5 lžic zakysané smetany
  • 2 lžíce mletých mandlí
  • lžička olivového oleje

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 9,53 g 7,19 g 15,02 g 830,26 kJ (198 kcal)
celkově 38,13 g 28,76 g 60,10 g 3 321,02 kJ (793 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Každý filet překrojíme napůl, vzniknou nám 4 porce. Z cukety podélně ukrojíme 4 slabé plátky stejně dlouhé jako filet. Mandle opražíme nasucho na pánvi. Filé z obou stran osolíme a opepříme. Na každý dáme plátek cukety a mandle. Zavineme a sepneme párátky. Dáme do ohnivzdorné vymazané misky, poklademe olivovým olejem a upečeme v troubě. Mezitím si připravíme omáčku. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme citronovou šťávu a zakysanou smetanu. Jen prohřejeme. Odstavíme z ohně a vmícháme mleté mandle. Na talíři rybu přelijeme omáčkou. Podáváme s rýží.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

hrudie1@ | 10.09.2010 - 11:12
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Pochutnali jsme si. Recept doporučuji dalším, kteří nevědí jak zpracovat pangasia.

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Další zajímavé recepty