Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rychlá buchta s červeným rybízem
Autor: Dita
Datum přidání 05.08.2010
Druh receptu Zákusek
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 40 min
Počet porcí: 10 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 ½  hrnek špaldové mouky
  • ½ hrnku polohrubé mouky
  • ½ hrnku cukru
  •  1 hrnek mléka 
  • 1/2 hrnku olivového oleje 
  • 2 vejce 
  • 1 ks prášek do pečiva

Na posypání:

  • 1 ½  hrnku červeného rybízu

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 7,19 g 56,52 g 15,43 g 1 630,44 kJ (389 kcal)
celkově 71,89 g 565,22 g 154,27 g 16 304,38 kJ (3894 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Červený rybíz opereme vodou a promícháme s trochou polohrubé mouky. Všechny suroviny  smícháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, poklademe červeným rybízem. Pečeme v předehřáté troubě na 170 stupňů asi 35 minut.

Tipy na vylepšení

Můžeme poklást i jiným ovocem (broskve, meruňky, jahody, jablka).


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Kájina | 5.08.2010 - 08:05
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Na zahrádce už byl zralý rybíz, tak jsem před chvílí dopekla tuto rychlobuchtu a je báječná!! Hned jsme ochutnali a už se na ní těším znovu po obědě jako moučník. Myslím, že do večera je pryč...:-)

Sunriska | 5.08.2010 - 08:05
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Opravdu výborná a rychlá! Moc jsme si pošmákli! :)

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Další zajímavé recepty