Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Salát s parmezánem a rajčaty
Autor: neznámý
Datum přidání 10.07.2013
Druh receptu Oběd, Příloha, Svačina, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: 1 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 5 listů hlávkového salátu
  • 15g parmezánu
  • 2 rajčata na sluníčku uzrálá
  • 1 lžíce lněného oleje
  • 1 špetka soli

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Jednotlivé listy hlávkového salátu důkladně omyjeme a pokrájíme do misky na malé kousky. Dále přidáme pokrájená rajčata, nastrouhaný parmezán a lehce osolíme. Salát zakápneme lněným olejem a důkladně promícháme. Podáváme k hlavnímu jídlu jako přílohu. Salát se hodí i ke svačině, k opečené celozrnné houstičce či jen tak na chuť.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Další zajímavé recepty