Autor: | neznámý |
Datum přidání | 18.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 50 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Špenát ochucený
Dione - Špěnát ochucený - hluboce zmrazená zelenina
Jemně ochucený…
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Na troše másle necháme zesklovatět cibulku dozlatova, přidáme špenát a na závěr utřený česnek. Osolené rybí filé osmažíme na másle po obou stranách , vložíme do máslem vymazané a strouhankou vysypané zapékací misky, potřeme podušeným špenátem. Sýr smícháme s vejci a filé polijeme touto směsí. Pečeme v předehřáté troubě na přibližně 30 minut. Podáváme s bramborem.
Přidat komentář