Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zapečená cuketa s celerem
Autor: neznámý
Datum přidání 14.07.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
20 min
Doba vaření: 60 min
Počet porcí: 5 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 hrníček špaldové mouky
  • 1/2 hrníčku ovesných vloček
  • 1/2 hrníčku žitných otrub
  • 1/2 lžičky muškátového oříšku
  • 1 lžička tymiánu
  • 1 vajíčko
  • 1 cuketa
  • 1 celer
  • sůl podle chuti

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Celer a cuketu důkladně očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle do mísy. Poté přisypeme ovesné vločky, mouku a žitné otruby. Okořeníme tymiánem, mletým muškátovým oříškem a podle chuti osolíme. Během míchání opatrně přiléváme vodu, než nám vznikne středně hutné těsto. Pečeme dozlatova v předehřáté troubě na 200 stupňů asi hodinu. 

Tipy na vylepšení

Podáváme nejlépe s bramborem a zeleninovou oblohou. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Další zajímavé recepty