Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zapečený květák s cibulkou a bramborem
Autor: neznámý
Datum přidání 17.04.2012
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 60 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 6-7 velkých brambor
  • 1 středně velký květák
  • 2 cibule
  • provensálské koření
  • sladká paprika
  • sůl
  • olivový olej
  • máslo na vymazání

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 4,92 g 22,81 g 6,50 g 629,74 kJ (150 kcal)
celkově 19,66 g 91,25 g 26,01 g 2 518,98 kJ (602 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Na olivovém oleji osmahneme cibulku dozlatova. Brambory oloupeme a pokrájíme na plátky. Očištěný květák nasekáme na malé kousky. Zapékací misku s víkem vymažeme máslem, přidáme pokrájenou zeleninu, vmícháme osmahnutou cibulku a podle chuti okořeníme. Pečeme v předehřáté troubě přikryté víkem do změknutí. Těsně před koncem víko sundáme a necháme dopéct.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Další zajímavé recepty