Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zapečený voňavý celer
Autor: neznámý
Datum přidání 09.03.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
20 min
Doba vaření: 50 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 velký celer
  • 100 g strouhaného sýru
  • 100 ml smetany
  • 1/2 čínského zelí
  • 1 lžíce provensálského koření
  • máslo na vymazání
  • kukuřičnou strouhanku
  • sůl podle chuti

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Celer očistíme a nakrájíme na větší kousky a dáme vařit, po cca 5 minutách přidáme do hrnce i čínské zelí a vaříme společně doměkka. Cedníkem vyjmeme zeleninu, okapeme a přemístíme do máslem vymazané a kukuřičnou strouhankou vysypané zapékací misky. Okořeníme provensálským kořením, zalijeme smetanou a navrch posypeme sýrem. Pečeme dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší. 

Tipy na vylepšení

Z vývaru můžeme udělat polévku. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Jak ochránit drůbež proti ptačí chřipce?

Francie plánuje na podzim vakcinaci 60 milionů kachen proti ptačí chřipce. Chce…

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Další zajímavé recepty