Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zeleninové rizoto s tuňákem
Autor: Timsy
Datum přidání 12.08.2013
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
30 min
Doba vaření: 20 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 200 g rýže
  • 185 g tuňáka ve vlastní šťávě
  • hrst mražené kukuřice
  • hrst mražené směsi hrášku a mrkve
  • máslo
  • drcený kmín, pepř, bylinková sůl, oregano
 

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 29,60 g 62,31 g 9,60 g 1 946,60 kJ (465 kcal)
celkově 59,20 g 124,62 g 19,20 g 3 893,19 kJ (930 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Rýži uvaříme dle návodu. Mezitím rozehřejeme na pánvi máslo, orestujeme zeleninu a okořeníme. K hotové zelenině přidáme tuňáka a promícháme. Když je rýže uvařená, přidáme ji na pánev a vše společně prohřejeme.

Tipy na vylepšení

Podáváme s okurkovým či rajčatovým salátem.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Další zajímavé recepty