Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Kuřecí medailonky smažené

19
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Vodňanská drůbež, s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595006325100
Data ze dne: 22. 6. 2018



Popis

Tepelně opracovaný masný výrobek

Složení

  • kuřecí maso - 50%
  • obalovací směs
  • - pšeničná mouka
  • - pitná voda
  • - jedlá sůl
  • - pekařské droždí
  • - extrakty koření
  • - koření
  • - řepkový olej
  • - bramborový škrob
  • - dextróza
  • pitná voda
  • kuřecí kůže
  • kuřecí maso mechanicky separované - 3%
  • jedlá sůl
  • bramborový škrob
  • dextróza
  • směs koření
  • extrakty koření

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení obsahuje separát -3
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 19

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
270 g
% DDD
Energie 220 kcal 594 kcal 11 %
920 kJ 2484 kJ
Bílkoviny 13 g 35.1 g 20 %
Sacharidy 15 g 40.5 g 17 %
z toho cukry 1 g 2.7 g
Tuky 12 g 32.4 g 17 %
nasycené 2.1 g 5.67 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.8 g 4.86 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?