Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Buchtička jahoda a malina

16
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Probios Srl
Dodavatel: BIO-PRO Zdravý život s.r.o.
EAN: 8018699010417
Data ze dne: 10. 1. 2019


bez lepku

Popis

Rýžový koláč s červenými plody.

Složení

  • ovocný džem - jahodový a malinový, 30%
  • - třtinový cukr
  • - jahody - 24,5%
  • - maliny - 10,5%
  • slunečnicový olej
  • rýžová mouka - 9%
  • kukuřičná mouka
  • kukuřičný škrob
  • cizrnová mouka
  • bramborový škrob
  • třtinový cukr
  • kukuřičný sirup
  • rýžový škrob - 2,5%
  • jablečná vláknina
  • sůl
  • přírodní aroma
  • bambucké máslo
  • rozmarýnový extrakt

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Bio 1
Konkrétní země původu/výrobce Itálie 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu zde akceptován 0
  Celkem: 16

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
33 g
% DDD
Energie 408 kcal 135 kcal 20 %
1707 kJ 563.31 kJ
Bílkoviny 2.1 g 0.693 g 3 %
Sacharidy 69 g 22.77 g 77 %
z toho cukry 37 g 12.21 g
Tuky 13 g 4.29 g 19 %
nasycené 2.9 g 0.957 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.5 g 0.165 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?