Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Kefírový jogurt

23 Čteme etikety za vás
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Zvolenská mliekareň s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8586000511750
Data ze dne: 26. 3. 2023



Popis

Jogurt kefírového typu broskev. Obsah tuku min. 8,5%

Složení

  • jogurtová složka
  • - mléko
  • - smetana
  • - cukr
  • - sušené odtučněné mléko
  • - kefírová kultura
  • - jogurtová kultura
  • ochucující složka broskvová - 12%
  • - broskve - 34,3%
  • - cukr
  • - pitná voda
  • - broskvové pyré - 11,4%
  • - kukuřičný škrob
  • - přírodní aroma
  • - mrkvový koncentrát
  • - citrónový koncentrát

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení ochucovací složka 12% 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje ochucovací složka -2
  Celkem: 23

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 135 kcal 203 kcal 6 %
565 kJ 847.5 kJ
Bílkoviny 2.7 g 4.05 g 4 %
Sacharidy 12.6 g 18.9 g 14 %
z toho cukry 12.1 g 18.15 g
Tuky 7.9 g 11.85 g 11 %
nasycené 5.1 g 7.65 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.15 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Začne dětem ve školních jídelnách více chutnat?

V rámci pořadu Střepiny na TV Nova proběhla reportáž o nově připravovaných…

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?