Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Kečup se sladidly ze stévie

9
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: UNILEVER ČR, spol. s r. o.
EAN: 8711200405930
Data ze dne: 23. 3. 2021



Popis

Rajčatový kečup jemný s cukrem a sladidly steviol-glykosidy z rostlinny stévie, se síženým obsahem tuku. Na 100 g kečupu bylo použito 170 g račat.

Složení

  • voda
  • rajčatový protlak
  • ocet kvasný lihový
  • cukr - 5,6%
  • jedlá sůl
  • citrusová vláknina
  • kvasničný extrakt
  • koncentrovaná citronová šťáva
  • směs koření

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce jen dodavatel 0
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení 170g rajčat na 100g výrobku 1
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk není 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 9

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
460 g
% DDD
Energie 54 kcal 250 kcal 3 %
227 kJ 1044.2 kJ
Bílkoviny 1.5 g 6.9 g 2 %
Sacharidy 11 g 50.6 g 12 %
z toho cukry 9.6 g 44.16 g
Tuky 0.8 g 3.68 g 1 %
nasycené 0.1 g 0.46 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.8 g 8.28 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • SE SNÍŽENÝM OBSAHEM CUKRŮ

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?