Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bílé fazole s cibulkou a tempehem
Autor: neznámý
Datum přidání 09.05.2012
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 380 g bílých fazolí
  • 80 g uzeného tempehu
  • 1 cibule
  • 2 jarní cibulky
  • bazalka
  • máslo
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 5,84 g 10,01 g 7,30 g 530,03 kJ (127 kcal)
celkově 23,36 g 40,05 g 29,22 g 2 120,10 kJ (506 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Bílé fazole den předem namočené uvaříme s bazalkou do měkka. Cibuli a jarní cibulku osmahneme dozlatova na másle, těsně před koncem přidáme tempeh pokrájený na kostičky a dosmahneme. Jakmile jsou fazole měkké, vmícháme cibulku s tempehem a lehce osolíme. Servírujeme na talíř vyskládaný salátem.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Další zajímavé recepty